3 Altcoin Analisti: Binance’deki Bu Altcoinler Üstel Ralli Görecek! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1666710007 3 Altcoin Analisti Binancedeki Bu Altcoinler Ustel Ralli Gorecek
1 yıl önce
1 yıl önce

3 Altcoin Analisti: Binance’deki Bu Altcoinler Üstel Ralli Görecek!

Bitcoin’in 7 gün en yeniundan bu yana 19.000 abd abd dolarıı üzerinde kalıcı olması, altcoin piyasasına rahat bir nefes ettirdı. Analistler şimdi, Binance listesinden büyük hacimli altcoin’ler için sıradaki fiyat seviyelerini haritalıyor.

Hafta boyunca bu 3 altcoin projesine dikkat

Youtube kanalı InvestAnswers’ın sunucu, Solana’nın hızla benimsenmesinin, ATH seviyesi 259.65 abd abd dolarııı geri almak için ihtiyaç duyduğu yakıt olduğunu söylüyor. Başka bir değişe, Solana’nın en çok hızı düşük maliyetleri sayesinde piyasa kettiğını belirtiyor. Analist, SOL’u Ethereum karşısında değerlendirerek şunları da söyledi:

Solana’nın Ethereum’un piyasa değerinin 1/16’sından daha azında işlem gördüğüne inanıyorum. Ancak hızlı bir şekilde benimsendi ve birçok işlem onayladı. Bence bu çığır açan bir değer. Çok yakın bir gelecekte ETH’nin piyasa değerinin %20’sine ulaşacağını düşünüyorum.

Solana yazım sırasında ATH fiyatı 259.65 abd abd dolarııdan %90 indirimli işlem görüyor. Bu zirveyi bir daha nasıl geri alacağı meselesunda danışmanı şunları söylüyor:

Piyasa toparlandıkça, önce Bitcoin’in (BTC) toparlanacağına, zaman en yenira Ethereum’un toparlanacağına ve daha zaman en yenira paranın henüz ralli yapmayanlara akacağına inanıyorum…ATH fiyatı 260 abd abd dolarııa geri dönme şansı var mı? Yürütmeye devam ederlerse, mainnet betasından çıkarlarsa, daha fazla kesinti olmazsa, hepsini kapsayan sorunlarını çözerlerse, benimseme devam edebilir. Ama rekabet var. Aptos (APT) gibi yeni isimlerimiz var. Bence geçen 7 gün katman-1’lerdeki zzamaniflığın nedeninin bir parçası, sözde ‘SOL katili’.

Tony Montpeirous: Luna Classic fiyatı dirençle karşı karşıya

Tıpkı Solana gibi, Terra Luna Classic (LUNC) fiyatı da 7 günya kötü bir start verngıç onayladı. Bununla birlikte, geçtiğimiz 7 gün en yeniu boyunca %10 civarında bir ralliyi tamamlamıştı. LUNC şu anda 0.000232 abd abd dolarııdan işlem görüyor. Aşağı yönde hareket, 8 günlük ardel hareketli yaklaşıkda destek buldu. Ancak 7 gün en yeniu rallisine kıyasla nispeten düşük bir hacme ulaştı. Analist Tony Montpeirous, bu hareketlerin piyasadaki zamaniların güç topladığının belirtisi olabileceğini düşünüyor.

3 Altcoin Analisti: Bu Altcoinler Ralli Görecek

LUNC, genellikle piyasa genelinden bağımsız ralliler gerçekleştirir. Bu ivme olası bir piyasa koşusuyla birleştiğinde kat ve kat fazlasını ortaya koyabiliyor. Bu nedenle, herhangi bir kripto para birimine bakarken piyasa hareketlerini izlemek önemli olabilir.

Ethereum’un kırılma girişimi

23 Ekim’de Ethereum, 50 günlük hareketli yaklaşıknın konumel direnç seviyesine ulaştığı güçlü bir yükseliş yaşadı. Ne yazık ki, bugün zamanilar daha aktif hale geldi. Ancak satıcıların başarısız girişimleri boğaların hala kontrolü ele geçirebileceğini gösteriyor.

3 Altcoin Analisti Binancedeki Bu Altcoinler Ustel Ralli Gorecek.webp

Ethereum, sat satlardan önce önemli bir geri dönüş işareti olan konsolidasyon kanalına girdi. Bu da tersine çevirmeyi amaçlayan olumlu bir faktör. Analist Arman Shirinyan’a göre, Ethereum için sıradaki hedef, direnç seviyesi görevi gören 50 günlük hareketli yaklaşıknın kırılması olacak. Bu bölge bir aydır başarısız boğalar için direnç görevi gördü. Öte yandan, solan bir hacim profili, yalnızca Ethereum’un buna ek olaraklığı değil. Aynı indikatöre göre, devam eden düşüş trendine rağmen SHIB zamaniları da piyasada güç kaybediyor.

Altcoin piyasası durgunken Shiba Inu için ilk geri dönüş işareti

Kriptokoin.com‘dan takip ettiğiniz üzere Shiba Inu, en yeni 20 gün içinde değerinin %14,5’inden fazlası kaybetti. Bununla birlikte, piyasadaki azalan hacim, yatırımcılara yaklaşan bir tersine dönüş için biraz umut veriyor. Yavaşlayan işlem hacmi, yatırımcıların yaklaşan bir tersine dönüşün genel bir işareti olarak yorumlanmaktadır. Ancak, veriler piyasada yeni bir giriş olmadığını ve SHIB’nin yukarı doğru sıçramak konumine uzun süreli bir konsolidasyona gireceğini gösteriyor.

1666710005 378 3 Altcoin Analisti Binancedeki Bu Altcoinler Ustel Ralli Gorecek

Genel olarak, piyasalar belirsizlik içinde hareket ediyor. FOMC toplantıları ve TÜFE raporları, bugün piyasalar için iki ana volatilite kaynağıdır. Çoğu bilirkişi, çoğu dünya ekonomisinin sorunlu doğasını göz önünde bulundurarak, piyasanın 2023’ün başına görecek şekilde bir tersine dönüş beklememesi gerektiğine inanıyor. Bitcoin ve kripto para piyasası genel olarak borsa performansına büyük ölçüde bağımlı olduğundan, ABD ekonomisinin toparlanması ve para politikasının gevşetilmesi büyük olasılıkla hisse senetlerine ek olarak kripto paraları da etkileyecek.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için 3 Altcoin Analisti: Binance’deki Bu Altcoinler Üstel Ralli Görecek!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.