2 Kripto Para Milyarderinden Bitcoin ve Piyasa Yorumları - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1665344255 2 Kripto Para Milyarderinden Bitcoin ve Piyasa Yorumlari
2 yıl önce
2 yıl önce

2 Kripto Para Milyarderinden Bitcoin ve Piyasa Yorumları

İki milyarder isim, en yeni zamanlarda uyguladıkları kripto para yorumlarıyla gündeme geldi. İşte O’Shares ETF Başkanı Kevin O’Leary ve kripto para türev platformu FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried’ın yorumları…

Kevin O’Leary, piyaszamanı etkileyen faktörlerden bahsetti

O’Shares ETFs başkanı ve ünlü Shark Tank yatırımcısı Kevin O’Leary bir kez daha Bitcoin hakkında meseleştu. Bir faktörün BTC’yi mevcut ticaret aralığından çıkmaktan alıkoyduğuna inanıyor. O’Leary, bir röportajda, ABD’li politika yapıcıların desteğine işaret etti. Bu desteğin kripto pazarlarına kurumsal sermaye akışını tetiklekonumek bir Bitcoin rallisine yol açabileceğini söyledi. Milyarder isim, zarardaki ifadeleri kullandı:

Bence eğer stablecoin’ler düzenlenirse, Bitcoin de dahil olmak üzere sahip olduğum birçok farklı pozisyonun değerini artıracaktır.

O’Leary: Sektörde pek çok şey eksik

Ağustos zamanının işe koyulrında, kripto para piyasasının güçlü politikalara ve düzenlemelere sahip olması gerektiğini öne sürdü. O’Leary, “Kriptoların, özellikle de Bitcoin’in, 20.000 ila 25.000 birim arasında kilitleneceğini olabilite ediyorum. Bundan devamında, yeterli alıcı olmadığı için hiçbir konume gitmeyecek.” dedi. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve diğer düzenleyiciler arasında kripto, NFT’ler ve kripto piyasasıyla ilgili farklı ürünlere dair devam eden bir savaş olduğunu söylemişti. O’Leary, Bitcoin’in benimseme açısından ivmesini kaybettiğini belirtti “Bu pazarda artık bir yorgunluk var. Benimseme eksikliği var. Pek çok şey eksik ve şimdi öne çıkıyor,” dedi.

Sam Bankman-Fried da düzenleyici netliğin önemine dikkat koydu

FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried da en en yeni kripto para değerlendirmeleri ile gündemde idi. Unchained isimli podcast’te meseleşan Bankman-Fried, piyasaları ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz artırımının etkilediğini belirtti. Bunun da fiat para birimlerindeki değişime neden olduğuna işaret etti. Bu nedenle birim güçlendiği sırada BTC’ye ve diğer piyasalara karşı yükselmekte. Ancak, zzamanıfladığı zaman da bunlara karşı düşüş yaşayacak.

ADA, DOT, SOL, ETH ve XRP: Haftaya Bu Seviyeleri Bekleyin!

Bankman-Fried’a göre makro ortam, para birimlerini yönlendirmekte ve bu da kripto para fiyatlarını birim karşısında harekete geçirme olasılığına işaret ediyor. O’Leary ile benzer bir şekilde Sam Bankman Fried da kripto para alanında düzenleyici netliğin önemine dikkat çekiyor. CEO, “eğer düzenleyici netlik görürsek”, bunun kripto para alanındaki en büyük etkiye yol açacağına inanmakta. Bankman Fried’a göre düzenleme hamlelerini görmeye oldukça yakınız.

CEO, “Bu yıllardır kafaya takılan en büyük sorundu ve sanırım buna yaklaşmış olabiliriz,” ifadelerini kullandı. Bilindiği gibi, Sam Bankman-Fried tarafından kurulan FTX, en yeni kripto kışının en büyük kazananlarından biri. Liquid Group, Good Luck Games, Bitvo ve BlockFi ile satın alma anlaşmaları uyguladı. Böylece kripto borsası, düşüşleri, bir satın alma fırsatına dönüştürdü.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için 2 Kripto Para Milyarderinden Bitcoin ve Piyasa Yorumları

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.