2 Finans Dehasından Altın, Bitcoin ve Piyasa Tahminleri! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1627590788 2 Finans Dehasindan Altin Bitcoin ve Piyasa Tahminleri
3 yıl önce
3 yıl önce

2 Finans Dehasından Altın, Bitcoin ve Piyasa Tahminleri!

Bloomberg’in emtialar konusunda baş uzmanı Mike McGlone, altın, Bitcoin ve ABD Hazine tahvillerinin bu yılın sonunda en iyi performans gösteren varlıklar olacağına inanıyor. Ünlü finans uzmanı Mark Mobius ise Bitcoin’in yakın zamanda toparlanmasına rağmen daha düşük seviyeleri göreceğini söyledi. Ayrıca Mark Mobius, BTC ve altın karşılaştırması yaptı. 2 ünlü ismin önemli tahminlerini birlikte inceleyelim…

Mike McGlone: Bitcoin, altın ve tahviller 2021’in 2. yarısında en iyiler olacak!

Bloomberg’in emtialar konusunda baş uzmanı Mike McGlone, 2021’in ikinci yarısında Bitcoin ve diğer iki büyük varlığın (altın ve tahvil) finansal piyasalarda en iyi performans gösterenler olacağı öne sürüyor. Mike McGlone Twitter’da Bloomberg verilerine göre, üç varlığın -Bitcoin, altın ve ABD Hazine tahvillerinin- bu yılın ikinci yarısında en iyi performans gösteren varlıklar haline gelmesinin beklendiğini söyledi. Bloomberg’in baş emtia stratejisti’ne göre, şu anda bu üçü, boğa piyasalarına girerken önemli düzeltmelerden geçiyor.

Daha önceki açıklamalarında Mike McGlone, Bitcoin’in 2021’in ikinci yarısında 100.000 dolar seviyesine doğru hareketini sürdürmesinin beklediğini söyledi. Ham petrole gelince analiste göre, bu yılın ikinci yarısında derin makroekonomik etkileri olan düşüş eğilimine girecek. Mevcut Bitcoin fiyat düzeltmesine gelince, Mike McGlone bunun BTC’nin daha da olgunlaşması için gerekli bir aşama olduğuna inanıyor. Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Bloomberg analisti Mike McGlone, Bitcoin’in 10.000 doları, 12 bin doları ve 50.000 doları göreceği tarihleri doğru bildi.

Mark Mobius: Bitcoin yükseldi ama daha düşük seviyeler geliyor!

Ünlü finans uzmanı Mark Mobius, kısa süre önce Bloomberg’e, Bitcoin‘in yakın zamanda toparlanmasına rağmen daha düşük seviyelerde kırılacağını söyledi. Mark Mobius konuya yönelik şu yorumlarda bulundu: 

Bu ortamda kripto para birimleri konusundaki coşkunun artacağını görmüyorum.

1627590787 937 2 Finans Dehasindan Altin Bitcoin ve Piyasa Tahminleri

Mark Mobius, hükümetlerin sektöre “giderek daha fazla” müdahale etmesini bekliyor. Mark Mobius, büyük kripto para borsalarının şu anda karşı karşıya olduğu artan düzenleyici baskıya işaret ediyor. Hem Binance hem de FTX, geçen hafta kaldıraç limitlerini sadece 20 katına indirdi. Ayrıca Binance, temel hesap doğrulaması olan kullanıcılar için acımasız para çekme kısıtlamalarını da duyurdu.

Analist: Bu Altcoin Projesinde Boğayım!

Mark Mobius’tan altın ve Bitcoin karşılaştırması: Somut hiçbir özelliği yok!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, bu hareketin borsanın mevzuata uygun olmasını sağlamak için yapıldığını iddia etti. Ayrıca Changpeng Zhao, Binance’in kendisinden daha iyi bir iş çıkaran güçlü bir uyumluluk geçmişine sahip bir kişi bulması halinde görevinden istifa etmeye istekli olacağını belirtti. Mark Mobius, Bitcoin‘e olan inancın yakında yıkılmaya başlayacağına inanıyor. Çünkü Mark Mobius’e göre, BTC’nin altın’dan farklı olarak somut hiçbir özelliği yok. Mark Mobius konuya yönelik şu yorumlarda bulundu: 

Altın saat takabilirim ama Bitcoin takamam.   

Mobius Capital Partners’ın kurucusu, Tesla gibi bilançolarında Bitcoin bulunan şirketlere karşı “çok dikkatli” olacağını söylüyor. Mark Mobius konuya yönelik şu yorumlarda bulundu:        

Tesla‘nın bunu yapmasına gerçekten şaşırdım ve böyle bir şirkete yatırım yapmak konusunda çok temkinli olurdum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım