13 Haziran koronavirüs tablosu açıklandı! Can kaybı ve vaka sgünisında en yeni durum belli oldu - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
13 Haziran koronavirus tablosu aciklandi Can kaybi ve vaka sgunisinda
2 yıl önce
2 yıl önce

13 Haziran koronavirüs tablosu açıklandı! Can kaybı ve vaka sgünisında en yeni durum belli oldu

Son dakika havadisi: Yaklaşık iki 7 günnın ardından Kovid-19 tablosu ilk kez paylaşıldı! 13 Haziran koronavirüs tablosunda konum alan verilere göre 128 bin 854 koronavirüs testi yapılırken 975 kişinin testi pozitif oldu. 4 kişi ise ne yazık ki hastalık sebebiyle yaşamını yitirdi. Hastalığa yakalanıp iyileşenlerin sgünisı ise 946 oldu.

AŞILAMA VERİLERİ

Sağlık Bakanlığı’nın paylaştığı tabloda konum alan, en az 2 doz aşı olmuş 18 yaş üzeri nüfusu kapsayan verilere göre Türkiye’de 2. doz aşılama hemen hemen yüzde 85,51 oldu.

  1. doz hemen hemensı yüzde 93,20 olarak kgünitlara geçerken 1., 2. ve 3. doz aşısını olan vatandaş sgünisı toplamda 147 milyon 781 bin 738’e yükseldi.

İLLERE GÖRE AŞILAMA ORANLARI

Bakanlığın tablosuna göre yüzde 89,5 ile Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

En düşük aşılama oranına sahip iller arasında ise yüzde 62,8 ile Şanlıurfa birinci sırada konum alırken Şanlıurfa’yı takip eden iller Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ olarak sıralandı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Şanlıurfa'da baba ve oğullarının para kavgası kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralıŞanlıurfa’da baba ve oğullarının para kavgası kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı
AFAD'tan telefonlara "hayati uyarı kodu"AFAD’tan telefonlara “hayati dikkat kodu”
Yunanistan, Türkiye sınırına hendek kazıyor!Yunanistan, Türkiye sınırına hendek kazıyor!

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.