11 ilde bazı alanlar orman sınırları dışına çıkartıldı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
11 ilde bazi alanlar orman sinirlari disina cikartildi
2 yıl önce
2 yıl önce

11 ilde bazı alanlar orman sınırları dışına çıkartıldı

Son dakika havadisine göre, Cumhurbaşkanı en yeniuçıyla Balıkesir, Kütahya, Bingöl, Bolu, Çorum, İzmir, Kastamonu, Rize, Sinop, Mersin ve Karabük’te bazı alanlar orman sınırları dışına çıkartıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yzamanımlanan en yeniuça göre, Balıkesir, Kütahya, Bingöl, Bolu, Çorum, İzmir, Kastamonu, Rize, Sinop, Mersin ve Karabük’ün bazı ilçelerinde krokileri ile sınır ve koordinatları gösterilen alanların orman sınırları dışına çıkartılması en yeniuçlaştırıldı.

Kararda, orman sınırları dışına çıkartılan alanların iki katından az olmamak üzere devletin hüküm ve tasarrufu altında veya Hazine’nin özel mülkiyetinde bulunan taşınmazlardan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı (Milli Emlak Genel Müdürlüğü) tarafından Orman Genel Müdürlüğüne orman tesis etmek üzere tahsis yapılacağı belirtildi. (AA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması üçüncü tur istişareleri hakkında ortak duyuru
Akşener, Kılıçdaroğlu ve Yavaş'ın katıldığı toplantıda hareketli anlar!Akşener, Kılıçdaroğlu ve Yavaş’ın katıldığı toplantıda hareketli anlar!
Sosyal medyada gündem olmuştu! Bakan Soylu'dan 'küfürleşme' yanıtıSosyal medyada gündem olmuştu! Bakan Soylu’dan ‘küfürleşme’ yanıtı

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım